JG2995

HOME > PROPERTY >

Luxe Villa’s met 4 slaapkamers nabij faciliteiten in Mutxamel

JG2995

Omschrijving

Dit exclusieve complex biedt een selectie van appartementen met twee en drie slaapkamers, voorzien van ruime terrassen, en villa’s met twee, drie en vier slaapkamers. Het complex is uitgerust met een gemeenschappelijk zwembad, weelderige tuinen, een kinderspeelplaats en een sociaal clubhuis.

Luxe Appartementen:
De twee- en driekamerappartementen zijn een droom voor diegenen die een woning zoeken in een magische omgeving. Deze buitengewone appartementen onderscheiden zich door hun royale terrassen met adembenemend uitzicht op de zee en de golfbaan. Elke dag ontwaakt u te midden van natuurlijke schoonheid die rust en sereniteit inspireert. Naast hun exclusieve ligging bieden deze appartementen voorzieningen zoals parkeergelegenheid en opslagruimte. De gemeenschappelijke ruimtes zijn voorzien van een prachtig zwembad, weelderige tuinen en een exclusief sociaal clubhuis, ontworpen om sociale ontmoetingen te bevorderen in een kenmerkende omgeving.

Luxe Villa’s.
Exclusieve villa’s met twee, drie en vier slaapkamers op ruime, onafhankelijke percelen, ontworpen met de grootste finesse. Parkeergelegenheid op straatniveau of op de ondergrondse verdieping zorgt ervoor dat uw voertuigen altijd beschermd en veilig zijn. Het privézwembad is een optionele toevoeging. Elke woning is uitgerust met een aerothermisch airconditioning- en verwarmingssysteem, een zeer efficiënte energiebron die omgevingsenergie benut om warm water te leveren voor sanitaire doeleinden. Deuren en ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en thermische onderbrekingen voor optimale isolatie tegen zowel kou als hitte, wat leidt tot aanzienlijke energiebesparingen.

€ 705.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.