JG3014

HOME > PROPERTY >

Luxe Villa’s in Benimar, Rojales: Een Oase van Comfort nabij Guardamar Beach en Prestigieuze Golfbanen

JG3014

Omschrijving

Verspreid over 2 verdiepingen in Benimar, Rojales, biedt deze locatie een exclusieve ontwikkeling van luxe villa’s. Gelegen in de rustige zuidelijke regio van Alicante, zijn deze woningen dicht bij de ongerepte stranden van Guardamar del Segura en prestigieuze golfbanen. Het paradijselijke Guardamar Beach, met meer dan 11 kilometer goudkleurig zand en een schilderachtige palmbomenpromenade, ligt in de buurt.


In de omgeving zijn diverse voorzieningen beschikbaar, zoals winkels, restaurants, supermarkten en medische centra. Benimar heeft uitstekende vervoersverbindingen en toegang tot belangrijke wegen. Elke villa biedt een woonoppervlakte van 135,23 m², een terras van 37,80 m² en de mogelijkheid om een solarium van 37,80 m² toe te voegen.

De eigentijdse villa’s prioriteren comfort en elegantie, met vloerverwarming in de badkamers en hoogwaardige afwerkingen. Met een privé zwembad van 7 x 3 meter en percelen variërend van 285 m² tot 364 m², bieden ze voldoende buitenruimte.
De doordachte lay-out en functies zorgen voor een modern en functioneel leven, met een hoge woonstandaard in een rustige en veilige omgeving.

€ 497.500

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.