JG2681

HOME > PROPERTY >

Luxe Villa met Privézwembad en Uitzonderlijke Voorzieningen in La Zenia – Orihuela Costa

JG2681

Omschrijving

Villa gelegen in de buurt van La Zenia – Orihuela Costa, aan de Costa Blanca Zuid in Spanje. Deze villa beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, een privézwembad en parkeergelegenheid op eigen perceel. Bovendien zijn er inbouwkasten, een aerothermische warmtepomp en een aangelegde tuin.

Deze moderne woningen bieden diverse modellen, waaronder gelijkvloerse villa’s met of zonder kelder, evenals villa’s verdeeld over twee verdiepingen. Elke villa beschikt over een prachtig aangelegde tuin met een privézwembad, wat bijdraagt aan een luxueuze en comfortabele levensstijl. De kelder kan volledig worden ingericht met extra woonruimte, slaapkamers en badkamers. De woonoppervlakte bedraagt 112 m² op een perceel van 257 m², met een solarium van 104 m².

Bij de villa’s wordt een verwachte bouwtijd van 15 maanden aangehouden na ondertekening van het contract. De villa is gunstig gelegen op 51,6 km van de luchthaven van Alicante, 57 km van de luchthaven van Murcia, 4,4 km van het strand, 1 km van de stad, 3,5 km van de golfbaan en 4,7 km van het ziekenhuis.

€ 395.105

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.