JG3100

HOME > PROPERTY >

Luxe villa met panoramisch uitzicht en uitgebreide voorzieningen in Monte Olimpo, Jávea

JG3100

Omschrijving

Deze luxueuze villa is gelegen in het prachtige gebied van Monte Olimpo in Jávea. Dankzij het natuurlijke reliëf van het perceel en een uniek ontwerp, genieten alle kamers van het huis van een prachtig panoramisch uitzicht op het natuurpark Montgo en de zee aan de horizon. De villa beschikt over 4 slaapkamers en 4 badkamers, verdeeld over 3 verdiepingen, met een bebouwde oppervlakte van 530 m² op een perceel van 1000 m², en biedt een licht hellend terrein met een westelijke oriëntatie en zeezicht.

Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime woon- en eetkamer met een volledig uitgeruste open keuken en toegang tot een fantastisch terras met een overloopzwembad. Ook op dit niveau bevindt zich een gastentoilet en een tweepersoonsslaapkamer met en suite badkamer. Op de eerste verdieping zijn er drie tweepersoonsslaapkamers met en suite badkamer en terras, waaronder de master bedroom met prachtig uitzicht.

De villa heeft ook een eigen fitnessruimte in de onderbouw, waar zich tevens de opslag- en machinesruimte bevindt. Buiten in de mediterrane tuin is er een carport voor 2 auto’s.

Kenmerken van de villa zijn onder andere airconditioning, een alarmsysteem, automatische irrigatie, een automatische poort, een carport, centrale verwarming, dubbel glas, inbouwkasten, een onderbouw, een terras, een tuin, een video deurbel, vloerverwarming, een warmtepomp en een privézwembad van 4×10 meter.

€ 1.835.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.