JG2416

HOME > PROPERTY >

Luxe Penthouse met Uitgebreide Voorzieningen in Los Altos, Orihuela Costa

JG2416

Omschrijving

Het wooncomplex bestaat uit 112 appartementen met grote terrassen. Deze 112 appartementen hebben elk 2 slaapkamers en 2 badkamers. Het complex is verdeeld over 8 blokken met een begane grond, eerste verdieping, tweede verdieping en penthouses met een eigen zonneterras. De penthouses beschikken over een solarium met een oppervlakte vanaf 66,42 m². Elk blok is voorzien van een eigen lift.

Dit nieuwe woonproject is gelegen in het hart van Orihuela Costa, in een rustige omgeving met veel groen. De gemeenschappelijke voorzieningen omvatten een gym, sauna en jacuzzi. Alle gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit. De PVC-ramen hebben elektrische rolluiken en de badkamers zijn voorzien van elektrische vloerverwarming. Alle woningen worden opgeleverd met een eigen ondergrondse parkeerplaats en een privé afgesloten berging.

Bovendien is de volgende inrichting bij de prijs inbegrepen: een meubelpakket, witgoed, airconditioning via leidingen en apparatuur van LG, Hisense of vergelijkbaar, oprolbare gordijnen, lampen, decoratie, beddengoed, handdoeken, strijkijzer, smart-tv, koffiemachine, broodrooster en een keukengerei pakket.

€ 283.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.