JG3107

HOME > PROPERTY >

Luxe Penthouse in Guardamar del Segura

JG3107

Omschrijving

Dit exclusieve wooncomplex biedt 12 luxe appartementen, elk met 3 slaapkamers en 2 badkamers. De appartementen hebben grote terrassen met een schitterend uitzicht. Het complex beschikt ook over een groot gemeenschappelijk zwembad en buitenparkeergelegenheid voor elk appartement, binnen een omheind terrein.

Over Guardamar del Segura:
Guardamar del Segura is een charmante kustplaats in de provincie Alicante, Spanje, gelegen in de regio Valencia aan de Middellandse Zee. Het is een populaire bestemming voor zowel strandgangers als toeristen, bekend om zijn prachtige stranden zoals Playa de la Roqueta en Playa Centro. Deze stranden bieden goudkleurig zand en helder water, perfect voor zwemmen en zonnebaden.

De stad heeft ook het natuurpark “Dunas de Guardamar”, met uitgestrekte zandduinen en dennenbossen, ideaal voor wandelen en natuurexcursies. Daarnaast beschikt Guardamar del Segura over een sfeervol stadscentrum met historische architectuur, winkels, restaurants en cafés. Gedurende het jaar worden er diverse culturele evenementen en festivals georganiseerd, wat bezoekers de gelegenheid geeft om de lokale cultuur en tradities te ervaren.

Guardamar del Segura biedt een perfecte mix van zon, zee, natuur en cultuur, waardoor het een geliefde bestemming is voor zowel binnenlandse als internationale reizigers.

Kenmerken van de Appartementen:
– Airconditioning
– Ingebouwde kasten
– Dicht bij de golfbaan
– Dicht bij het strand van Guardamar
– Gemeenschappelijke tuin
– Dubbel glas
– Elektrische apparaten
– Elektrische rolluiken
– Lift
– Volledig uitgeruste badkamers
– Volledig uitgeruste keuken
– Schitterend uitzicht
– Hoogwaardige afwerkingen
– Gemeenschappelijk zwembad
– Zeezicht

€ 540.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.