J3098

HOME > PROPERTY >

Luxe nieuwbouwvilla met panoramisch uitzicht en uitgebreide voorzieningen in Monte Olimpo, Javea

J3098

Omschrijving

Deze moderne nieuwbouwvilla bevindt zich in de exclusieve urbanisatie Monte Olimpo in Javea en biedt een fantastisch uitzicht. Op slechts 6 minuten afstand van Javea vindt u alle benodigdheden, zoals winkels, voorzieningen en activiteiten zoals golf, tennis en paardrijden. De villa beschikt over 4 slaapkamers, 5 badkamers en een open concept leefruimte.

Het uitgestrekte terras, de tuin en het zwembad maken het buitenleven net zo plezierig en gemakkelijk als het binnenleven. De villa heeft een bebouwde oppervlakte van 482 m² op een perceel van 1000 m² en biedt een licht hellend terrein. De oriëntatie is zuidelijk, en voor verwarming en warm water wordt gebruik gemaakt van vloerverwarming met een warmtepomp. Het zwembad meet 4×11 meter en er zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar.

Momenteel is het energiecertificaat in aanvraag. De villa is voorzien van diverse kenmerken, waaronder airconditioning, een alarmsysteem, automatische irrigatie, een automatische poort, een carport, centrale verwarming, dubbel glas, inbouwkasten, een terras, een tuin, een video deurbel, vloerverwarming en een warmtepomp.

€ 1.170.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.