JG3109

HOME > PROPERTY >

Luxe Maisonnettes met Privé Zwembaden in San Pedro del Pinatar

JG3109

Omschrijving

Het project bestaat uit moderne maisonnettes met drie slaapkamers en twee badkamers, elk met een eigen zwembad. U kunt kiezen tussen woningen op de begane grond met een tuin of bovenverdiepingen met terrassen en een privé solarium met een buitenkeuken.

Alle maisonnettes hebben drie slaapkamers, twee badkamers en een open woonkamer die grenst aan de keuken.

De maisonnettes op de begane grond beschikken over grote terrassen met een privé zwembad, privé parkeergelegenheid en een berging op het perceel. De maisonnettes op de bovenverdieping hebben een privé balkon en een dakterras met een privé zwembad, een toilet, evenals parkeergelegenheid en een berging binnen het complex.

De bovenste maisonnettes bieden een complete buitenkeuken, een elektrische barbecue, een douche met warm water en een ontworpen metalen pergola die het hele jaar door extra bruikbare ruimte en schaduw biedt tijdens de hete zomermaanden.

San Pedro del Pinatar is een klein stadje gelegen aan de Mar Menor, Costa Cálida in de provincie Murcia. Het bevindt zich ook nabij de natuurlijke lagune die is ontstaan door de La Manga strip. Het stadje is een vissershaven en biedt tal van voorzieningen, zoals bars, restaurants en winkelgebieden. Er zijn enkele prachtige stranden in en rond het stadje, waaronder Playa de la Torre Derribada en Llana Beach, waar u veel bars en restaurants met voldoende parkeergelegenheid zult vinden.

San Pedro del Pinatar ligt op 46 km van Murcia en 87 km van Alicante.

€ 399.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.