JG3020

HOME > PROPERTY >

Luxe Halfvrijstaand Huis in Exclusieve Sierra Cortina Urbanisatie in Finestrat

JG3020

Omschrijving

Dit prachtige nieuw half vrijstaande huis is gelegen in de exclusieve urbanisatie Sierra Cortina op slechts 5 minuten van Benidorm en 4km van het strand. Het heeft 3 ruime slaapkamers en 3 elegante badkamers om comfort en privacy te bieden aan de bewoners.

De ruime woon-eet kamer met zijn geïntegreerd modern keuken wordt her hart van het huis waar familie en vrienden kunnen samen komen en genieten van onvergetelijk momenten. Bovendien wordt het huis uitgerust met een pre- installatie van gekanaliseerde airconditioning. Geavanceerd technologie zal een prominent kenmerk zijn van dit huis omdat het volledig geautomatiseerd dankzij een geavanceerd domotica systeem. Van licht regeling tot beveiligings beheer, alles is binnen handbereik.

De terras met een oppervlakte van 33m² wordt een oase van rust waar je kunt ontspannen en genieten van de natuur. Er is ook een privé parkeer plaats voor extra gemak. Kortom, dit gloednieuw herenhuis zal een perfecte woning zijn voor wie op zoek is naar een modern comfortabel luxueuze levensstijl.

€ 495.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.