JG2372

HOME > PROPERTY >

Luxe bungalows in Torrevieja met panoramische uitzichten

JG2372

Omschrijving

Dit unieke wooncomplex in Torrevieja bestaat uit 136 luxe “bungalows” die tot in het kleinste detail zijn afgewerkt. Het complex biedt opmerkelijke gemeenschappelijke ruimtes, waaronder 3 grote gemeenschappelijke zwembaden met tuinen, jacuzzi’s, een paddle- en tennisbaan, minigolf, een fitnessruimte en een kinderspeeltuin. Hier zijn alle faciliteiten aanwezig om te ontspannen en te genieten.

De bungalows hebben een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 130 m², met een ruime woonkamer inclusief open keuken, 2 grote slaapkamers en 2 badkamers. Je hebt de keuze tussen gelijkvloerse bungalows of bungalows op de eerste verdieping met een solarium dat panoramisch uitzicht biedt op de Pink Lagoon en de Middellandse Zee. Elke bungalow beschikt over een ondergrondse parkeerplaats en berging, en oplaadpunten voor elektrische voertuigen zijn mogelijk.

De residentie bevindt zich op korte afstand van het natuurpark Laguna Rosa, een van de beschermde gebieden van de Costa Blanca. La Zenia Boulevard, een openluchtshopping met diverse winkels en restaurants, ligt ook heel dichtbij.

€ 289.900

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.