JG3104

HOME > PROPERTY >

Luxe Appartementen met Zwembad in San Pedro del Pinatar

JG3104

Omschrijving

Ontdek de nieuwe appartementenpromotie. Met innovatief design en een bevoorrechte locatie bieden we een ongeëvenaarde woonervaring in een centrale en veilige omgeving, met alle voorzieningen binnen handbereik.

Dit wooncomplex bestaat uit 59 ruime appartementen, ontworpen met een authentieke structuur die maximaal comfort en levensstijl garandeert. Met opties van 2 en 3 slaapkamers, 2 badkamers, en een zorgvuldige distributie van ruimtes, biedt elk appartement een unieke verblijfplaats voor onze klanten.

Met het oog op het comfort en de veiligheid van onze bewoners, hebben we ondergrondse parkeergelegenheid toegevoegd voor elk appartement, evenals een groot gemeenschappelijk gebied met een indrukwekkend zwembad om momenten van ontspanning en plezier te beleven in een privé en exclusieve omgeving.

De penthouses vallen op door hun spectaculaire solariums, die panoramisch uitzicht bieden over de stad en de natuurlijke omgeving. Bovendien hebben we opslagruimtes om te voldoen aan alle opslagbehoeften van onze bewoners.

Met een breed scala aan diensten en zorgvuldig doordachte details is onze nieuwe promotie de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een kwalitatieve en stijlvolle woning op een bevoorrechte locatie.

San Pedro del Pinatar is een charmant kustplaatsje gelegen in de regio Murcia in het zuidoosten van Spanje. Tussen de Mar Menor, bekend om zijn therapeutische modderbaden, en de Middellandse Zee biedt de stad prachtige stranden en natuurparken. Bezoekers komen naar San Pedro del Pinatar om te genieten van de rustige sfeer, zich te laten verwennen met watersporten, en de diverse ecosystemen van de omgeving te verkennen. De stad biedt ook een rijke culturele ervaring, met historische bezienswaardigheden, heerlijke mediterrane keuken, en levendige lokale festivals.

Kenmerken:
– Airconditioning (optioneel voorbereid)
– Ingebouwde kasten
– Dichtbij golfbaan
– Dichtbij het strand
– Uitgeruste badkamers
– Uitgeruste keuken
– Garage
– Hoogwaardige afwerking
– Verlichting
– Speeltuin
– Zwembad: gemeenschappelijk
– Solarium

€ 199.900

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.