JG3129

HOME > PROPERTY >

Luxe Appartementen met Privézwembad: Nieuw Project in San Pedro del Pinatar

JG3129

Omschrijving

Met genoegen kondigen wij de verkoop aan van een nieuw project in het hart van San Pedro del Pinatar. Dit project omvat zes appartementen, waarvan vijf zijn voorzien van een eigen privézwembad. Twee van deze appartementen bevinden zich op de begane grond en beschikken over een privézwembad, terwijl de overige drie zich op de bovenste verdieping bevinden, elk met een privézwembad op het solarium.

Deze appartementen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en zijn uitgerust met Bosch witgoed, volledig geïnstalleerde airconditioning en privézwembaden. De prijs is inclusief alle hekwerken. Gunstig gelegen op slechts 950 meter van de prachtige stranden van Lo Pagán, op 75 meter van supermarkt DIA en op 100 meter van diverse bars en restaurants.

De begane grond appartementen, beschikbaar vanaf €249.900, bieden achter- en voorterrassen, privézwembaden (appartementen 1 en 3), Bosch witgoed, volledig geïnstalleerde airconditioning, complete badkamers en elektrische zonwering voor de ramen.

De bovenste verdiepingen, te koop vanaf €299.900, omvatten Bosch witgoed, volledig geïnstalleerde airconditioning, privé dakterrassen, privézwembaden, parkeerplaatsen en bergingen voor fietsen, pre-installatie voor een zomerkeuken en kunstgras.

Dit project biedt luxe wonen op een uitstekende locatie met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.

€ 249.900

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.