JG3141

HOME > PROPERTY >

Luxe Appartementen in Guardamar del Segura: Comfort en Moderniteit Dicht bij het Strand

JG3141

Omschrijving

Gelegen in een van de meest gewilde gebieden van Guardamar del Segura, presenteren wij deze nieuwe ontwikkeling. Het project bevindt zich op slechts 100 meter van het strand en omvat 44 appartementen met 1 tot 3 slaapkamers en 1 tot 2 badkamers, een woon-eetkamer en een geïntegreerde keuken.

Het gebouw beschikt over een gemeenschappelijk zwembad en een solarium op het dak. Parkeerplaatsen en opslagruimten zijn beschikbaar, wat deze appartementen een uitstekende keuze maakt vanwege de nabijheid van het strand en een breed scala aan voorzieningen.

Dankzij de uitzonderlijke locatie en moderne kenmerken is dit appartement ideaal voor degenen die de kustlevensstijl willen combineren met comfort en luxe. Het appartement is uitgerust met airconditioning en domotica-installaties, wat zorgt voor extra comfort en moderniteit. De keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur, waaronder een oven, vaatwasser, koel-vriescombinatie, afzuigkap en inductiekookplaat.

Met zijn uitzonderlijke ligging en moderne voorzieningen biedt dit project de perfecte balans tussen strandleven en eigentijds wonen.

€ 245.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.