JG2982

HOME > PROPERTY >

Luxe Appartementen in Denia

JG2982

Omschrijving

Dit duurzaamheidsproject is ontworpen met compacte structuren als antwoord op de voortdurende zoektocht van architecten en ontwerpers naar efficiëntie in ontwikkeling. De beslissingen, verspreid over verschillende belangrijke punten in het woongebied, zorgen ervoor dat de woningen het hele jaar door op de juiste temperatuur blijven, zowel in de winter als in de zomer.

Het project biedt een verscheidenheid aan wooneenheden, waaronder woningen, appartementen en penthouses. Voor de appartementen zijn de ruime terrassen een opvallend kenmerk.

De gemeenschappelijke ruimtes weerspiegelen een diep natuurlijke geest. Terwijl je door verschillende gebieden wandelt, kom je ideale plekken tegen om te wandelen, deel te nemen aan sportactiviteiten en vooral gebruik te maken van fietsen. Ruime en talrijke zwembaden zijn verspreid over het woongebied, samen met tuinen, ruimtes voor yogabeoefening, zelfvoorzienende moestuinen, fietswerkplaatsen en zones voor het wassen van huisdieren.

Een greep uit de voorzieningen binnen het complex omvat aangelegde tuinen, een gemeenschappelijk zwembad, fitnessruimte, kinderspeeltuin, sauna, sociale club, chill-out zone en een spa.

€ 252.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.