JG2996

HOME > PROPERTY >

Luxe Appartementen en Penthouse met 3 slaapkamers in Mutxamel

JG2996

Omschrijving

Dit complex biedt appartementen met twee en drie slaapkamers, voorzien van ruime terrassen, en villa’s met twee, drie en vier slaapkamers. Het complex beschikt over een gemeenschappelijk zwembad, tuinen, een kinderspeelplaats en een sociaal clubhuis.
Luxe appartementen:
De twee- en driekamerappartementen spreken tot de verbeelding van degenen die een woonst zoeken in een magische omgeving. Deze buitengewone appartementen onderscheiden zich door hun ruime terrassen, met uitzicht op de zee en de golfbaan. Elke dag wordt u wakker te midden van natuurlijke schoonheid die rust en sereniteit inspireert.
Naast hun exclusieve ligging bieden deze appartementen voorzieningen zoals parkeergelegenheid en een opslagruimte.
In de gemeenschappelijke ruimtes kunt u genieten van een prachtig zwembad, mooie tuinen en een exclusief sociaal clubhuis, ontworpen om sociale ontmoetingen te bevorderen in een kenmerkende omgeving.
Villa’s met voorzieningen binnen handbereik
Exclusieve villa’s met twee, drie en vier slaapkamers op grote onafhankelijke percelen, ontworpen met de grootste finesse. Ze hebben ook parkeergelegenheid op straatniveau of op de ondergrondse verdieping, zodat uw voertuigen altijd beschermd en veilig zijn.
Het privézwembad betreft een optie.
Elke woning is uitgerust met een aerothermisch airconditioning- en verwarmingssysteem, een zeer efficiënte energiebron die omgevingsenergie benut om warm water te leveren voor sanitaire doeleinden.
De deuren en ramen van uw huis zullen voorzien zijn van dubbele beglazing en thermische onderbrekingen om u te isoleren tegen zowel kou als hitte. Alles in uw huis zal aanzienlijke energiebesparingen opleveren.

€ 431.250

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.