JG2996

HOME > PROPERTY >

Luxe Appartementen en Penthouse in Mutxamel

JG2996

Omschrijving

Dit exclusieve complex biedt een selectie van appartementen met twee en drie slaapkamers, voorzien van royale terrassen, en villa’s met twee, drie en vier slaapkamers. Het complex beschikt over een gemeenschappelijk zwembad, weelderige tuinen, een kinderspeelplaats en een sociaal clubhuis.

Luxe Appartementen:
Laat uw verbeelding spreken in deze luxe twee- en driekamerappartementen, ideaal voor diegenen die een woonst zoeken in een betoverende omgeving. De buitengewone appartementen onderscheiden zich door hun ruime terrassen met adembenemend uitzicht op de zee en de golfbaan. Elke ochtend wordt u wakker te midden van natuurlijke schoonheid die rust en sereniteit inspireert. Naast hun exclusieve ligging bieden deze appartementen voorzieningen zoals parkeergelegenheid en opslagruimte. De gemeenschappelijke ruimtes zijn voorzien van een prachtig zwembad, weelderige tuinen en een exclusief sociaal clubhuis, ontworpen om sociale ontmoetingen te bevorderen in een unieke omgeving.

Villa’s met Voorzieningen Binnen Handbereik:
Ontdek de exclusieve villa’s met twee, drie en vier slaapkamers, gelegen op ruime, onafhankelijke percelen en ontworpen met de grootste finesse. Parkeergelegenheid op straatniveau of op de ondergrondse verdieping zorgt ervoor dat uw voertuigen altijd beschermd en veilig zijn. Het privézwembad is optioneel en biedt een extra dimensie aan luxe. Elke woning is uitgerust met een aerothermisch airconditioning- en verwarmingssysteem, een zeer efficiënte energiebron die omgevingsenergie benut om warm water te leveren voor sanitaire doeleinden. Deuren en ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en thermische onderbrekingen, waardoor uw huis optimaal geïsoleerd is tegen zowel kou als hitte. Alles in uw huis is ontworpen voor aanzienlijke energiebesparingen.

€ 399.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.