JG2401

HOME > PROPERTY >

Luxe Penthouse met panoramisch uitzicht in Sierra de Altea

JG2401

Omschrijving

Deze weelderige appartementen met panoramisch uitzicht liggen te midden van de betoverende Sierra de Altea, waar absolute kwaliteit in elk detail is verwerkt. Geniet van een luxueuze levensstijl met marmeren vloeren, technologische houten terrasvloeren, kunstgras op de slaapkamerterrassen, domotica en een doordacht verlichtingsontwerp. De garage biedt ruimte voor meerdere voertuigen en omvat een bijbehorende opslagruimte van ongeveer 100 m².

De royale woonkamer is vormgegeven met een onberispelijk interieurdesign, met een muur van glazen schuifdeuren die toegang biedt tot het uitgestrekte terras. Hier kunt u genieten van een spectaculair uitzicht op zee, ruime en lichte ruimtes, en verfijnde verlichting.

Alle slaapkamers bieden een adembenemend uitzicht op zee, royale ruimtes, directe toegang tot het hoofdterras en grote inbouwkasten. De weelderige hoofdslaapkamer van 50 m² beschikt over een inloopkast en een riante eigen badkamer.

De badkamers zijn voorzien van inloopdouches, dubbele wastafels en badkuipen. Hier ontdekt u hoogwaardige voorzieningen zoals Duravit® sanitair, Corian® aanrechten, Hansgrohe® kranen en Trend® wandtegels.

De moderne open keuken, met zeezicht als decor, is uitgerust met hoogglans gelakte meubels en eersteklas Miele® apparatuur.

Het complex, gelegen op een afgesloten perceel van 13.000 m² met 24-uurs beveiliging, biedt weelderige tuinen, een spectaculair zwembad met een 200 m² groot lagunezwembad inclusief wit zandstrand en een kinderbad. Bezoekers hebben toegang tot parkeergelegenheid voor extra comfort.”

€ 2.100.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.