JG3073

HOME > PROPERTY >

Leef in Harmonie met de Natuur: Duurzame Luxewoningen voor een Verrijkte Levensstijl in Benissa

JG3073

Omschrijving

Ontdek een Nieuw Niveau van Welzijn: Duurzaamheid en Comfort in Harmonie met de Natuur
De architectuur van deze unieke woningen is zorgvuldig ontworpen om de natuurlijke schoonheid van de omgeving te behouden en te versterken. De gevelkleur, de naadloze overgang naar buiten en de integratie van inheemse vegetatie zijn zorgvuldig gekozen om de essentie van deze prachtige locatie te behouden.

Deze woningen zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten, met een bioklimatische architectuur en voorzieningen die zorgen voor een laag energieverbruik. Van groendaken tot fotovoltaïsche panelen, van oplaadpunten voor elektrische auto’s tot regenwateropvangsystemen, deze woningen zijn uitgerust met innovatieve elementen die hen uniek maken.

Een van de beschikbare woonconcepten biedt een warm interieur met een prominente rol voor hout. Dit woonconcept onderscheidt zich door een duidelijke scheiding tussen rust- en activiteitenruimtes, met de slaapkamers op de bovenverdieping en de keuken en woon-eetkamer op de begane grond. Buitenruimtes spelen een cruciale rol en zijn bijna het hele jaar door aangenaam dankzij het mediterrane klimaat. Een veranda met eethoek, een terras, een zwembad en tuinen met inheemse soorten verbinden het huis harmonieus met de natuur.

€ 930.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.