JG3064

HOME > PROPERTY >

Kleinschalige Project op Slechts 10 minuten rijden van Los Alcázares,Murcia

JG3064

Omschrijving

Dit kleinschalige project vormt de ideale combinatie van vakantie- en investeringsvastgoed. Als je op zoek bent naar rust en graag op slechts 150 meter van het strand en de wandelboulevard wilt verblijven, dan is dit de perfecte locatie voor jou. Het project is gelegen net buiten het rustige vissersdorp Los Urrutias aan de Mar Menor.

In deze urbanisatie vind je diverse restaurants, een kleine supermarkt en bars. Bovendien zijn alle andere voorzieningen in de directe omgeving beschikbaar, waaronder een kerk, apotheek, en diverse winkels.

Het klimaat is hier uitstekend, met meer dan 300 zonnedagen per jaar en een gemiddelde temperatuur van 18°C. Er wordt gesproken van het beste klimaat van Spanje, een echt klimatologisch paradijs dankzij de bescherming van de kuststreek tegen de wind door de bergen van het binnenland, die het hele jaar door zorgen voor aangename temperaturen. Dit mediterrane subtropische klimaat zorgt voor zomertemperaturen van 28°C tot 32°C en milde lentetemperaturen in de winter.

Het project bevindt zich op slechts 10 minuten rijden van Los Alcázares, een typisch Spaanse badplaats waar het hele jaar door activiteit is.

€ 249.900

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.