JG2895

HOME > PROPERTY >

Luxe Villa’s met 3 Slaapkamers in Natuurlijk Resort Finestrat, Nabij Golfbaan en Middellandse Zeekust

JG2895

Omschrijving

Deze villa’s worden uitgerust met 3 slaapkamers en 2 badkamers, en zijn gelegen in een natuurlijk resort op een eersteklas locatie van Finestrat, grenzend aan de Alfarelles de la Tapiada rivier en de berg Puig Campana met dennenbos. De golfbaan Puig Campana ligt op wandelafstand.

Deze plek is rustig gelegen tussen bergen en zee, met natuurlijke schoonheid en een bijzondere ligging van Finestrat: dichtbij alles en toch rustig gelegen. Het resort omarmt deze authenticiteit en levert tegelijkertijd een exclusief en verfijnd privélandgoed, ongeëvenaard aan de Middellandse Zeekust.

Gezellige dorpjes zoals Polop en La Nucia tonen de traditie en gastronomie van dit mediterrane gebied, zonder de belangrijkste voorzieningen zoals scholen, ziekenhuizen of de internationale luchthaven te vergeten.

Exclusiviteit én veiligheid staan centraal in dit resort. Er is namelijk 1 ingang en 1 uitgang. Elke villa wordt gebouwd met een privécamerasysteem. Ook wordt er rekening gehouden met de veiligheid van de natuur dankzij energie-efficiënte installaties zoals aero-thermische systemen voor een hoogwaardig binnenklimaat en luchtkwaliteitscontrole met respect voor de externe atmosfeer.

€ 470.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.