JG2855

HOME > PROPERTY >

Designvilla met 4 Verdiepingen en Lift in Benissa, Nabij Fustera Playa

JG2855

Omschrijving

Deze gezellige designvilla is gelegen in Benissa, nabij Fustera Playa, en bestaat uit 4 verdiepingen. Alle verdiepingen zijn met elkaar verbonden door een binnentrap en lift. Op de kelderverdieping vindt u een zeer ruime garage met eenvoudige toegang vanaf de straat en een toegangshal naar de binnentrap en lift die alle 4 verdiepingen met elkaar verbindt.

De volgende verdieping is de benedenverdieping die bestaat uit een enorme multifunctionele ruimte met raamopeningen die natuurlijk licht binnenlaten.

Op het gelijkvloers bevindt zich 1 slaapkamer met een en-suite badkamer, een gastentoilet en een ruime woon/eetkamer met een volledig uitgeruste keuken met elektrische apparaten. De woonkamer is voorzien van extra plafondhoogte, waardoor het prachtige mediterrane licht de woning binnen schijnt.

Op de eerste verdieping zijn er nog 2 volwaardige slaapkamers met en-suite badkamers en een studio. Deze spectaculaire villa is ontworpen met het oog op het heerlijke klimaat dat in dit gebied heerst. De villa wordt gebouwd op een perceel van 1573m².

€ 3.500.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.