JG2679

HOME > PROPERTY >

Prachtige Compacte Villa’s in Polop De La Marina met Optioneel Privé Zwembad en Adembenemend Uitzicht

JG2679

Omschrijving

Deze urbanisatie in Polop De La Marina lijkt een aantrekkelijke plek te bieden voor rustig wonen met prachtige uitzichten. Hier zijn enkele kenmerken van dit project:

– Locatie: Gelegen op de berg van Polop De La Marina, biedt deze urbanisatie een schilderachtige omgeving met een prachtig uitzicht.

– Compacte Villa’s: De urbanisatie bestaat uit mooie compacte villa’s met de keuze tussen 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er is ook de mogelijkheid om te kiezen tussen gelijkvloerse villa’s en duplexen, waardoor bewoners opties hebben die passen bij hun voorkeuren.

– Privé Zwembad: In de tuin is er de mogelijkheid om optioneel een privé zwembad te laten plaatsen, waardoor bewoners kunnen genieten van ontspanning en verfrissing.

– Omgeving: Polop De La Marina, gelegen op 15 minuten rijden van Altea en de stranden van Benidorm, wordt beschreven als een prachtig dorp. Op 2 km afstand zijn alle basisfaciliteiten te vinden, zoals bars, restaurants, tapabars en supermarkten. Belangrijke bezienswaardigheden zoals het shoppingcenter La Marina en het pretpark Terra Mitica liggen ook binnen handbereik.

– Bereikbaarheid: De luchthaven van Alicante is bereikbaar in ongeveer 45 minuten, waardoor bewoners gemakkelijk kunnen reizen.

Dit project lijkt ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een combinatie van rustig wonen met moderne voorzieningen in een aantrekkelijke omgeving.

 

€ 360.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.