JG2663

HOME > PROPERTY >

Luxe Vrijstaande Villa’s met Privé Zwembad in Villamartín.

JG2663

Omschrijving

Deze kleinschalige residentiële wijk in San Miguel De Salinas omvat 5 vrijstaande luxe villa’s, waarvan hier enkele kenmerken worden benadrukt:

– Aantal Villa’s: De wijk is beperkt tot slechts 5 vrijstaande luxe villa’s, wat de exclusiviteit van het project benadrukt.

– Architectuur: Elke villa is vrijstaand en biedt ruimte en privacy. De architectuur is hoogwaardig en ontworpen om luxe uit te stralen.

– Indeling: De villa’s bestaan uit 3 slaapkamers en 2 badkamers. Deze indeling maakt ze geschikt voor gezinswoningen of voor diegenen die op zoek zijn naar comfortabele leefruimtes.

– Voorzieningen: Elke villa is uitgerust met een eigen autostaanplaats en privé zwembad. Dit draagt bij aan het luxe karakter van de woningen en biedt bewoners de mogelijkheid om te genieten van ontspanning en verfrissing binnen hun eigen privédomein.

– Locatie: San Miguel de Salinas ligt in de regio tussen Torrevieja en Pilar de la Horadada. De omgeving kenmerkt zich door berglandschappen, kleine rivieren en de beroemde Salinas zoutmeren. Natuurgebieden, golfbanen en winkelcentra zijn binnen handbereik. Het strand is ook gemakkelijk bereikbaar, op slechts 10 minuten rijden.

Deze kleinschalige ontwikkeling biedt niet alleen hoogwaardige woningen, maar ook de charme van een rustige locatie met gemakkelijke toegang tot zowel de natuurlijke pracht van het binnenland als de nabijgelegen stranden.

 

€ 375.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.