JG2659

HOME > PROPERTY >

Luxe Villa’s met 3 Slaapkamers in Exclusieve Wijk ‘La Alberca’ in Polop Uitzicht op de baai van Altea

JG2659

Omschrijving

Deze exclusieve residentiële wijk in “La Alberca” in Polop de La Marina biedt een beperkt aantal luxe gelijkvloerse villa’s, waarvan hier enkele kenmerken:

– Aantal Villa’s: Er worden slechts 4 gelijkvloerse luxe villa’s gebouwd in deze wijk, wat bijdraagt aan de exclusiviteit van de residentiële gemeenschap, voorlopig nog 1 beschikbaar.

– Architectuur: De villa’s zijn ontworpen in een L-vorm, wat niet alleen een eigentijdse uitstraling geeft, maar ook zorgt voor privacy en de mogelijkheid om maximaal van het zonlicht te genieten.

– Indeling: Elke villa beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers, wat ideaal is voor gezinswoningen of diegenen die op zoek zijn naar ruimte en comfort plus een volledig  ingewerkt kelder ruimte

– Uitzicht: De villa’s bieden een formidabel uitzicht op de baai van Altea. Het panoramische uitzicht op de omgeving draagt bij aan de aantrekkingskracht van de locatie.

– Afwerking: De afwerking en materialen van de villa’s kunnen nog worden besproken met de bouwheer, waardoor toekomstige bewoners een zekere mate van personalisatie en keuze hebben bij de bouw van hun woning.

– Locatie: De wijk bevindt zich op slechts 15 minuten rijden van de stranden van Altea, Benidorm en Finestrat. Belangrijke voorzieningen zoals restaurants, tapabars en supermarkten zijn ook binnen handbereik.

Deze exclusieve villa’s bieden niet alleen hoogwaardige accommodaties maar ook een bijzondere levensstijl, gekenmerkt door privacy, luxe en een adembenemend uitzicht op de omgeving.

 

 

 

€ 592.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.