JG2646

HOME > PROPERTY >

Luxe Zuidgerichte Villa’s in Finestrat met Hoogwaardige Materialen en Uitstekende Faciliteiten

JG2646

Omschrijving

Deze exclusieve villa’s zijn ontworpen volgens een uitzonderlijk hoge standaard, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste materialen om een elegant en luxe ontwerp te realiseren. Hier zijn enkele kenmerken van het wooncomplex:

– Locatie: Het wooncomplex is strategisch gelegen op korte afstand tussen de zee en de bergen. Deze gunstige locatie biedt bewoners de mogelijkheid om te genieten van zowel de rust van de bergen als de levendigheid van de nabijgelegen kust.

– Architectuur: De villa’s zijn zorgvuldig ontworpen met een focus op moderniteit, comfort en ruimtelijkheid. Grote ramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht en bieden bewoners een prachtig uitzicht op de omgeving.

– Zuidgericht: De villa’s zijn zuidgericht, wat betekent dat ze gedurende de dag veel natuurlijk licht ontvangen. De aanwezigheid van grote pergola’s biedt de mogelijkheid om buiten te genieten en past goed bij de levensstijl in Spanje.

– Faciliteiten: Bewoners hebben toegang tot een breed scala aan faciliteiten, waaronder pretparken, waterparken, dierentuinen, bergpaden, openluchtmarkten, lokale festivals, musea, theaters en luxe restaurants. Deze voorzieningen dragen bij aan een rijke levensstijl en vrijetijdsactiviteiten.

Deze exclusieve villa’s belichamen een moderne en luxe levensstijl, met aandacht voor comfort, natuurlijk licht en buitenleven. De locatie biedt niet alleen een prachtige omgeving, maar ook gemakkelijke toegang tot diverse recreatieve en culturele voorzieningen.

€ 1.000.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.