JG2622

HOME > PROPERTY >

Luxe Appartementen met Groot Terras en Eigen Zwembad in Calpe, Costa Blanca

JG2622

Omschrijving

Dit luxe appartementencomplex in Calpe, aan de noordkust van de Costa Blanca, biedt een prestigieuze levensstijl met uitzonderlijke voorzieningen. Hier zijn enkele kenmerken van het project:

– Locatie:** Het complex is gelegen in Calpe, in de buurt van de beroemde rots Peñón de Ifach. Op slechts 400 meter afstand van het strand biedt het een prachtige ligging dicht bij de Middellandse Zee. Het bruisende centrum van Calpe met diverse faciliteiten is gemakkelijk bereikbaar.

– Architectuur: Het gebouw bestaat uit 17 verdiepingen, waardoor het opvalt in de skyline van Calpe. De architectuur is ontworpen met aandacht voor luxe en stijl.

– Appartementen Elk appartement in het complex beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. De penthouses hebben zelfs een privézwembad, waardoor bewoners kunnen genieten van een exclusieve buitenruimte en een panoramisch uitzicht op de omgeving.

– Grote terrassen: De appartementen zijn voorzien van ruime terrassen die een perfecte plek bieden om te ontspannen en te genieten van het aangename klimaat van de Costa Blanca.

– Voorzieningen: Naast de nabijheid van het strand en het stadscentrum, kan het complex ook luxe voorzieningen bieden die de levenskwaliteit verhogen. Details over specifieke voorzieningen zijn mogelijk beschikbaar, maar algemene luxe voorzieningen kunnen onder andere een zwembad, tuinen, fitnessruimte en beveiliging omvatten.

Dit prestigieuze project combineert een exclusieve locatie, moderne architectuur en hoogwaardige voorzieningen om een luxe woonervaring in Calpe te bieden.

€ 565.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.