JG2616

HOME > PROPERTY >

Duurzaam Woonproject met 1-4 Slaapkamers aan Playa de Albir met Uitgebreide Faciliteiten

JG2616

Omschrijving

Dit duurzaamheidsproject aan Playa de Albir biedt een verscheidenheid aan units met 1, 2, 3 of 4 slaapkamers en omvat verschillende duurzame en luxe voorzieningen. Hier zijn enkele kenmerken van het project:

– Locatie: Het project is gelegen op een perceel van 30.318 m² aan Playa de Albir, in de buurt van het pittoreske Altea. De regio staat bekend om zijn aantrekkelijke omgeving en is gunstig gelegen nabij alle faciliteiten.

– Omheind complex: Het complex is volledig omheind, wat zorgt voor een oase van rust en privacy. Daarnaast is er een videobewakingssysteem met toegangscontrole voor extra veiligheid.

– Duurzaamheid: Het project benadrukt duurzaamheid met faciliteiten zoals een buitenzwembad en een verwarmd binnenzwembad. Er is ook een focus op milieuvriendelijke mobiliteit, aangezien binnen het complex alleen lopen of fietsen is toegestaan.

– Voorzieningen: Het project biedt een breed scala aan voorzieningen, waaronder een conciërgeservice met receptie, E-parking met oplaadpunten voor elektrische en hybride voertuigen (op aanvraag), fietsenstalling, tennis- en padel-banen, yoga studio, fitnessruimte, sauna, co-working ruimte, leeszaal, speelkamer, bioscoopzaal en een vuilnisopslagruimte met airconditioning.

Dit project combineert luxe, duurzaamheid en moderne voorzieningen, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige levensstijl aan de Costa Blanca.

€ 480.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.