JG2606

HOME > PROPERTY >

Nieuw Residentieel Complex met Uitzicht op de Skyline van Benidorm en de Middellandse Zee bij Puig Campana Golfbaan

JG2606

Omschrijving

Dit nieuwe residentiële complex bij de Puig Campana golfbaan lijkt een aantrekkelijke locatie te bieden met een prachtig uitzicht op de skyline van Benidorm en de Middellandse Zee. Hier zijn enkele kenmerken van het complex:

– Locatie: Gelegen binnen de nieuwe Puig Campana golfbaan, biedt het complex spectaculaire uitzichten op Benidorm en de Middellandse Zee. De nabijheid van zowel de golfbaan als het strand maakt het een aantrekkelijke bestemming.

– Woningtypes: Het complex omvat 32 units met 3 slaapkamers en 2 badkamers. De configuratie met 3 slaapkamers kan aantrekkelijk zijn voor gezinnen of diegenen die extra ruimte nodig hebben.

– Gemeenschappelijk zwembad: Een groot gemeenschappelijk zwembad is voorzien, waardoor bewoners kunnen genieten van ontspanning en verfrissing te midden van de golf- en strandomgeving.

– Voorzieningen: Met alle voorzieningen binnen handbereik, inclusief het strand, de haven en het stadscentrum op slechts enkele kilometers afstand, lijkt het complex gunstig gelegen voor gemakkelijke toegang tot recreatie en voorzieningen.

Al met al lijkt dit residentiële complex een aantrekkelijke keuze voor diegenen die willen genieten van een golf- en strandomgeving met een prachtig uitzicht en handige toegang tot voorzieningen.

€ 349.900

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.