JG2599

HOME > PROPERTY >

Prachtige Villa’s met Privézwembad in Roldan, Murcia – Dichtbij Golfresorts en Stranden van Mar Menor

JG2599

Omschrijving

Deze urbanisatie in Roldán, Murcia, lijkt een aantrekkelijke optie te bieden. Hier zijn enkele kenmerken van de villa’s:

– Locatie: Gelegen in Roldán, Murcia. De nabijheid van het centrum van Roldán, met supermarkten, bars, restaurants en banken op loopafstand, voegt gemak toe aan de levensstijl.

– Woningtypes: De urbanisatie bestaat uit villa’s met 2 of 3 slaapkamers en privézwembaden. De zorgvuldige ontwerpelementen, zoals het gewelfde keukenplafond en de dubbele glazen schuifdeuren die uitkomen op een groot terras met privézwembad, suggereren aandacht voor detail en comfort.

– Voorzieningen in de buurt: De nabijheid van voorzieningen in Roldán maakt het een handige locatie voor het dagelijkse leven. Bovendien zijn golfmogelijkheden, zoals “Terraza’s de la Torre” en “La Torre Golf Resort”, binnen handbereik.

– Reistijd: De urbanisatie ligt op slechts 15 minuten van de stranden van Mar Menor en 15 minuten van de nieuwe internationale luchthaven van Murcia, wat het ideaal maakt voor zowel strandliefhebbers als reizigers.

Deze kenmerken geven aan dat de villa’s in deze urbanisatie een comfortabele en gunstige levensstijl bieden, met gemakkelijke toegang tot lokale voorzieningen, golfmogelijkheden en stranden.

€ 315.950

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.