JG2597

HOME > PROPERTY >

Luxe Appartementen met 3 Slaapkamers in Santiago de la Ribera, Murcia – Dichtbij Mar Menor en Voorzieningen

JG2597

Omschrijving

Dit appartementencomplex in Santiago de la Ribera, Murcia, lijkt een aantrekkelijke optie te zijn. Hier zijn enkele kenmerken van het project:

– Locatie: Gelegen in Santiago de la Ribera, op slechts 700 meter afstand van de Mar Menor. De nabijheid van de zee en het uitzicht maken het aantrekkelijk voor liefhebbers van kustgebieden.

– Woningtypes: Het complex bestaat uit 24 appartementen, elk met 3 slaapkamers en 2 badkamers. De gelijkvloerse appartementen hebben een eigen tuin, terwijl de penthouses beschikken over een ruim solarium.

– Voorzieningen in de buurt: Op iets meer dan 1 kilometer afstand zijn alle nodige faciliteiten beschikbaar, waaronder supermarkten, banken en scholen. De nabijheid van de jachthaven voegt een extra recreatieve optie toe.

– Kenmerken van de Woningen: De appartementen zijn voorzien van pre-installatie voor airconditioning, elektrische rolluiken, badkamers met spiegels en doucheschermen, en buitenverlichting.

Deze kenmerken wijzen op een comfortabele woonomgeving met aandacht voor moderne voorzieningen, een gunstige locatie ten opzichte van de zee en nabijgelegen faciliteiten.

€ 299.900

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.