JG2596

HOME > PROPERTY >

Nieuwbouw Laagbouwappartementen met 3 Slaapkamers in San Pedro del Pinatar, Nabij Mar Menor en Natuurreservaat Salinas

JG2596

Omschrijving

Deze nieuwbouwappartementen in San Pedro del Pinatar bieden een combinatie van moderne voorzieningen en een gunstige locatie. Hier zijn enkele kenmerken van het project:

– Locatie: Gelegen in San Pedro del Pinatar, een charmant Spaans stadje in de buurt van de Mar Menor. De nabijheid van voorzieningen zoals golfbanen, bars, winkels, de Middellandse Zee en het natuurreservaat Salinas maakt het een aantrekkelijke locatie.

– Appartementen: Elk appartement beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. Bewoners hebben de keuze tussen gelijkvloerse eenheden met een ruime tuin van ongeveer 35 m² en appartementen op de eerste verdieping met een groot solarium van 75 m².

– Multifunctionele Ruimte: Een uniek kenmerk van het project is de derde slaapkamer naast de woonkamer, die dienst kan doen als multifunctionele ruimte, waardoor flexibiliteit in het gebruik van de woning ontstaat.

– Gemeenschappelijke Voorzieningen: De gemeenschappelijke zones zijn voorzien van een zwembad met tegenstroommechanisme en verwarmd water. Zonnepanelen worden gebruikt om energie te besparen, wat bijdraagt aan duurzaamheid.

– Bereikbaarheid: De luchthaven van Murcia is met de auto bereikbaar in ongeveer 30 minuten, waardoor bewoners gemakkelijk kunnen reizen.

Dit project lijkt zich te richten op comfortabel wonen, flexibiliteit en duurzaamheid, met aandacht voor moderne voorzieningen en de nabijheid van diverse faciliteiten.

€ 259.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.