JG2587

HOME > PROPERTY >

Nieuw Appartementencomplex in Los Alcazares Nabij Mar Menor Stranden

JG2587

Omschrijving

Dit nieuwe appartementencomplex in San Javier biedt 87 ruime appartementen met een focus op comfort en groenvoorzieningen. Hier zijn enkele kenmerken van het project:

– Locatie: Gelegen in Los alcazares, biedt het complex een strategische positie met op loopafstand toegang tot de stranden van de Mar Menor en diverse faciliteiten.

– Appartementen: Het complex bestaat uit ruime appartementen, waarbij de bewoners kunnen kiezen tussen units met 2 of 3 slaapkamers. Elke unit is voorzien van 2 badkamers.

– Gemeenschappelijke Voorzieningen: Er is een ruime groene zone met gemeenschappelijke zwembaden en een kinderspeeltuin, waardoor bewoners van de buitenruimte kunnen genieten.

– Autostaanplaats: Elk appartement is inclusief een ondergrondse autostaanplaats, wat handig is voor bewoners met voertuigen.

– Lift: Het complex beschikt over een lift in het hele gebouw, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor alle bewoners.

Dit project lijkt gericht te zijn op comfortabel wonen met moderne voorzieningen en een gunstige locatie nabij de stranden en faciliteiten van Mar Menor.

 

€ 219.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.