JG2569

HOME > PROPERTY >

Nieuwbouw Laagbouwappartementen met 3 Slaapkamers in San Pedro del Pinatar, Nabij Mar Menor en Natuurreservaat Salinas

JG2569

Omschrijving

Deze laagbouw nieuwbouwappartementen zijn gelegen in San Pedro del Pinatar. Elk appartement beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers, waarbij er de keuze is tussen gelijkvloers en de eerste verdieping. De gelijkvloerse units hebben een ruime tuin van ongeveer 35m², terwijl de units op de eerste verdieping een groot solarium van 75 m² hebben.

Wat dit project uniek maakt, is de derde slaapkamer naast de woonkamer die dienst kan doen als multifunctionele ruimte. De gemeenschappelijke zones zijn voorzien van een zwembad met tegenstroommechanisme en verwarmd water, waarbij gebruik wordt gemaakt van zonnepanelen om energie te besparen.

San Pedro del Pinatar is een sfeervol Spaans stadje nabij de Mar Menor, met voorzieningen zoals golfbanen, bars, winkels, enzovoort. De Middellandse Zee en het natuurreservaat Salinas bevinden zich op slechts 5 minuten afstand. Bovendien ligt de luchthaven van Murcia op slechts 30 minuten rijden. Deze appartementen bieden niet alleen comfortabel wonen, maar ook de luxe van een gunstige locatie en moderne voorzieningen.

€ 299.950

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.