JG2533

HOME > PROPERTY >

Moderne Nieuwbouw Villa’s met Privé Zwembad en Garage in Santiago de la Ribera, op Loopafstand van het Strand

JG2533

Omschrijving

Dit gloednieuwe project bevindt zich in Santiago de la Ribera en bestaat uit 13 moderne villa’s. Elke villa beschikt over 3 slaapkamers, 3 badkamers, een eigen garage en een privézwembad. De zuidwestelijke oriëntatie zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van de Spaanse zon.

Deze locatie biedt het voordeel van een korte wandeling naar diverse voorzieningen, waaronder het centrum van Santiago de la Ribera en de stranden op slechts 800 meter afstand. Ook winkels, bars en meer zijn binnen handbereik, terwijl de authentieke stadjes Lo Pagan en San Pedro del Pinatar op korte afstand liggen.

Enkele opvallende kenmerken van deze villa’s zijn onder andere elektrische keukentoestellen, vloerverwarming in de 3 badkamers, airconditioning, zowel binnen als buiten LED-verlichting, een solarium, een afgesloten garage, kunstgras, een pre-installatie voor een warmtepomp voor het zwembad, en een afgesloten buitenkeuken. Deze eigenschappen benadrukken de moderne en comfortabele levensstijl die deze villa’s te bieden hebben.

€ 499.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.