JG2527

HOME > PROPERTY >

Luxe Eerstelijns Appartementen met Zeezicht in Villajoyosa – Appartementen en Penthouses Beschikbaar

JG2527

Omschrijving

Dit unieke residentiële appartementencomplex aan de kust van het authentieke Villajoyosa omvat een scala aan woningen, waaronder geschakelde woningen, appartementen, penthouses en duplexen met 1, 2, 3 of 4 slaapkamers. De nadruk ligt op ruimte en natuurlijke lichtinval, zodat bewoners volop kunnen genieten van de schitterende uitzichten op zee.

De gemeenschappelijke tuin is ontworpen met uitgestrekte groene zones, waarin verschillende buitenzwembaden, een jacuzzi, wellnessfaciliteiten, een fitnessruimte en een speelzone voor kinderen zijn geïntegreerd.

Beschikbare eigendommen binnen dit project omvatten appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en ruime terrassen, evenals duplexen en penthouses met 2, 3 of 4 slaapkamers en uitgestrekte terrassen. Daarnaast zijn er geschakelde woningen met een eigen tuin en 2 of 3 slaapkamers beschikbaar.

Gelegen op slechts 15 minuten rijden van gerenommeerde golfbanen en op 25 minuten van de luchthaven van Alicante, biedt dit project een perfecte combinatie van moderne luxe, een prachtige omgeving en handige bereikbaarheid.

€ 445.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.