JG2518

HOME > PROPERTY >

Eerstelijns Appartementen met Zeezicht in Denia met directe Toegang tot Stranden

JG2518

Omschrijving

Deze weelderige strandappartementen bieden een ongeëvenaarde ervaring in Denia. Er is de keuze tussen 2 of 3 slaapkamers, elk voorzien van 2 badkamers. De urbanisatie pronkt met een adembenemend vrij uitzicht op de open zee. Elke eenheid beschikt over een open keuken en grote schuiframen, waardoor het schitterende zeezicht ook van binnenuit volledig tot zijn recht komt.

Het complex omvat drie indrukwekkende blokken, en in de weelderige tuinen bevinden zich diverse gemeenschappelijke zwembaden. De locatie is subliem, met directe toegang tot de uitgestrekte witte stranden. Denia herbergt een bruisende jachthaven waar veerboten naar Ibiza en Mallorca vertrekken. Als historisch bekende stad biedt Denia een keur aan gastronomische restaurants, tapabars, winkels en natuurlijk prachtige stranden.

Daarnaast is de bereikbaarheid uitstekend, met de luchthavens van Alicante en Valencia op slechts 60 minuten rijden. Deze luxueuze strandappartementen vormen niet alleen een oase van comfort en stijl, maar ook een toegangspoort tot de culturele en culinaire schatten van Denia.

 

 

€ 425.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.