JG2456

HOME > PROPERTY >

Luxe Appartementen met Uitzicht op Zee in Gran Alacant

JG2456

Omschrijving

Deze kenmerkende residentie, gelegen in Gran Alacant, bestaat uit 170 appartementen met de keuze uit 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. De ruime terrassen zijn een waardevolle aanvulling, en voor de penthouses is er zelfs een solarium beschikbaar.

Alle gebouwen bieden toegang tot indrukwekkende gemeenschappelijke zones met een zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, een jacuzzi, en een eigen parkeerplaats, fietsenstalling en opslagruimte.

Door de ligging op ongeveer 100 meter hoogte, geniet u van een onovertroffen uitzicht op het strand van El Carabassí. De ongerepte natuur van de Duinen van Carabassí biedt diverse sportmogelijkheden, zoals kitesurfen, windsurfen, zeilen, vissen, duiken of wandelen. Bovendien zijn er 21 golfbanen in de provincie voor liefhebbers.

De luchthaven bevindt zich op slechts 10 minuten rijden, 15 km van Alicante en 25 km van Elche. Elegance en comfort staan centraal, met kenmerken zoals porseleinen vloeren, hoogwaardig buiten- en binnenschrijnwerk, keukentoestellen (keramische kookplaat, magnetron, elektrische oven), badkamer met hoogwaardige kranen en spiegel, en airconditioning.”

€ 405.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.