JG2390

HOME > PROPERTY >

Ervaar Hemelse Luxe in de Nabijheid van de Natuur in Santa Pola

JG2390

Omschrijving

Welkom in een wooncomplex van ongekende pracht, gelegen naast een betoverend natuurpark. Hier worden dromen werkelijkheid met 12 schitterende villa’s, waarbij u kunt kiezen uit weelderige woningen met 2 of 3 slaapkamers.

Laat u verleiden door de keuze tussen vrijstaande villa’s, elk met een exclusief privé zwembad, of schitterende geschakelde woningen met toegang tot een weelderig gemeenschappelijk zwembad. Wat uw voorkeur ook is, elke villa wordt gekroond met een eigen parkeerplaats op het perceel.

Geniet van de betoverende uitzichten op de baai van Santa Pola, slechts op een steenworp afstand van het prachtige Playa del Pinet, dat op slechts 750 meter afstand ligt. Het complex is een harmonieuze samensmelting van luxe en natuur, waarbij alle faciliteiten binnen handbereik zijn en toch omringd worden door de rust en schoonheid van de natuur.

Ervaar een hemelse levensstijl, omarmd door de warmte van de zon en de ongerepte natuur. Uw luxe villa, omringd door weelderige groene pracht, wacht op u. Word de trotse bewoner van deze unieke enclave, waar luxe en natuur perfect samenkomen.

€ 649.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.