JG2387

HOME > PROPERTY >

Weelderig Wonen in het Hart van San Miguel de Salinas

JG2387

Omschrijving

Welkom in een weelderige oase van rust en prachtige vergezichten, gelegen in het groene San Miguel de Salinas. Dit appartements- en wooncomplex, slechts 6 kilometer verwijderd van de verleidelijke stranden van Orihuela, biedt een idyllische levensstijl temidden van golfbanen en de sprankelende boetieks van La Zenia Boulevard.

Of u nu kiest voor een sfeervol appartement of een majestueuze vrijstaande villa, hier wacht u een harmonieus samenspel van natuur en luxe. Kies uit een ruim aanbod van 2 tot 5 slaapkamers, waarbij de villa’s worden verwend met een eigen parkeerplaats en een privé zwembad voor verkwikkende duiken onder de zon.

Dit residentiële complex is een droom die werkelijkheid wordt voor natuurliefhebbers en levensgenieters. Ontdek het gemak van nabijgelegen voorzieningen, zoals bars, restaurants, winkels en supermarkten, terwijl u geniet van de serene schoonheid van uw groene omgeving. Betreed een wereld waar luxe en natuurlijke harmonie samensmelten. Uw droomwoning wacht op u in San Miguel de Salinas!

€ 385.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.