JG2346

HOME > PROPERTY >

Nieuwbouw Penthouses bij Natuurpark en Stranden in Cabo de Santa Pola

JG2346

Omschrijving

Dit nieuwe wooncomplex bestaat uit 120 appartementen en is gelegen in Cabo de Santa Pola, heel dichtbij het natuurpark Clot de Galvany.
De stranden van Carabassí Amara liggen op korte afstand, zo kan u optimaal genieten van alles wat deze prachtige provincie te bieden heeft: prachtige stranden, natuur, heerlijke keuken, cultuur, uitstekende infrastructuur en uiteraard… goed weer.

De appartementen zijn voorzien van 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. De indeling is zorgvuldig bedacht, net zoals de gemeenschappelijke ruimtes waar u kan genieten van een prachtig uitzicht op de natuurlijke omgeving, de zee, het zwembad en de privétuinen van de urbanisatie.
Elke unit wordt opgeleverd met een ondergrondse parkeerplaats en berging.

Cabo de Santa Pola, naast de rustige natuurlijke ruimte van de Duinen van Carabassí, kunnen zelfs sportliefhebbers hier hun ideale locatie vinden, aangezien dit kustgebied perfect is om allerlei sporten uit te oefenen, zoals kitesurfen, windsurfen, zeilen, vissen, duiken of wandelen.
Ook golfliefhebbers hebben de kans om 21 golfbanen te bezoeken in deze provincie.
U bereikt de luchthaven in slechts 10 minuten, het complex ligt op 15 km van Alicante en op 25 km van Elche, de twee belangrijkste steden in de provincie.

 

€ 315.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.