JG2346

HOME > PROPERTY >

Luxe Nieuwbouw Appartementen in Gran Alacant bij Natuurpark en Stranden in Cabo de Santa Pola

JG2346

Omschrijving

Dit nieuwe wooncomplex, bestaande uit 120 appartementen, is gelegen in Cabo de Santa Pola, zeer dichtbij het natuurpark Clot de Galvany. De prachtige stranden van Carabassí Amara liggen op korte afstand, waardoor u optimaal kunt genieten van alles wat deze provincie te bieden heeft: schitterende stranden, natuurlijke schoonheid, heerlijke keuken, culturele rijkdom, uitstekende infrastructuur en uiteraard het aangename weer.

De appartementen zijn beschikbaar met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. De indeling is zorgvuldig ontworpen, evenals de gemeenschappelijke ruimtes waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de natuurlijke omgeving, de zee, het zwembad en de privétuinen van de urbanisatie. Elke eenheid wordt opgeleverd met een ondergrondse parkeerplaats en berging.

Cabo de Santa Pola biedt naast de rustige natuurlijke omgeving van de Duinen van Carabassí ook mogelijkheden voor sportliefhebbers. Dit kustgebied is perfect voor diverse activiteiten zoals kitesurfen, windsurfen, zeilen, vissen, duiken of wandelen. Golfliefhebbers hebben bovendien de keuze uit 21 golfbanen in de provincie. Met een luchthaven op slechts 10 minuten afstand, bevindt het complex zich op 15 km van Alicante en 25 km van Elche, de twee belangrijkste steden in de provincie. Ontdek een veelzijdige en welvarende levensstijl in dit prachtige deel van Spanje.

 

€ 270.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.