JG2328

HOME > PROPERTY >

Luxe Appartementen en Geschakelde Woningen Dichtbij Stranden in Punta Prima

JG2328

Omschrijving

Deze residentie is een nieuwe ontwikkeling van luxe appartementen met 2/3 slaapkamers en 2 badkamers in Punta Prima, gunstig gelegen op korte loopafstand van tal van voorzieningen en stranden.

De gelijkvloerse appartementen beschikken over 3 slaapkamers, terwijl de 2-slaapkamer penthouse een ruim dakterras heeft. De geschakelde woningen bieden 4 slaapkamers, 3 badkamers en meerdere terrassen. In deze exclusieve ontwikkeling vind je prachtig aangelegde tuinen voor kinderen, 2 gemeenschappelijke zwembaden, een jacuzzi, buitenfitness en een kinderspeelplaats.

Elke eenheid is hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur, LED-verlichting, pre-installatie voor geventileerde airconditioning en een beveiligde ondergrondse parkeerplaats is ook inbegrepen.

Gelegen op slechts 1 kilometer van de prachtige zandstranden van Punta Prima, Orihuela Costa, biedt deze locatie gemakkelijke toegang tot diverse voorzieningen zoals leuke winkels, restaurants, cafés, supermarkten en apotheken, allemaal binnen enkele honderden meters. Het centrum van Torrevieja en het winkelcentrum Zenia Boulevard liggen op slechts 2,5 à 3 kilometer van het domein.

Voor de golfliefhebbers bevinden de golfbanen, waaronder Villamartin, zich op enkele minuten rijden. De prachtige stranden, waaronder Playa Flamenca, zijn slechts 5 minuten verwijderd van deze residentiële wijk. Zowel de internationale luchthaven van Alicante als de luchthaven van Murcia zijn bereikbaar binnen 35 minuten rijden. Ervaar het moderne comfort, de nabijheid van voorzieningen en de prachtige omgeving van deze unieke residentie in Punta Prima.

€ 655.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.