JG3124

HOME > PROPERTY >

Indrukwekkende Moderne Villa met Panoramisch Uitzicht en Privé voorzieningen in Calpe

JG3124

Omschrijving

Deze indrukwekkende moderne villa bevindt zich in een rustige omgeving, waar privacy samengaat met een spectaculair uitzicht op de zee, de prachtige stad Calpe en het iconische Peñon d’Ifach. Gelegen op een perceel van 950 m² en verspreid over 479 m² verdeeld over 3 verdiepingen, biedt deze villa een naadloze verbinding tussen alle niveaus dankzij een lift en een trap.

Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers, elk met een eigen ensuite badkamer en een eigen balkon, waar men kan genieten van het adembenemende uitzicht dat deze villa te bieden heeft. De begane grond herbergt een lichte woon-eetkamer met dubbele hoogte, samen met een open keuken met kookeiland. Twee slaapkamers, waarvan één met een ensuite badkamer, en een extra badkamer zijn ook op deze verdieping te vinden. Vanaf hier is er directe toegang tot een ruim overloopzwembad, omgeven door een ontspanningsruimte en een barbecue gedeelte.

De kelder biedt een woonkamer en een bar, waarbij een glazen wand uitzicht biedt op het zwembad. Dit pand onderscheidt zich door zijn prachtige panoramische uitzichten en de afgelegen locatie waar het zich bevindt.

€ 2.525.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.