JG3010

HOME > PROPERTY >

Exclusieve Nieuwbouw Luxe Villa met Panoramisch Uitzicht in Altea

JG3010

Omschrijving

Deze indrukwekkende luxe villa in Altea, Alicante, biedt een adembenemend uitzicht op zee en is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardig wonen op een eersteklas locatie. Met 4 slaapkamers en 6 badkamers is deze nieuwbouwvilla gebouwd op een perceel van 1.383 m² en heeft een royale woonoppervlakte van 328 m², wat een ruime en comfortabele levensstijl garandeert. Daarnaast beschikt het over een terras van ongeveer 130 m², ideaal om te genieten van het mediterrane klimaat en het panoramische uitzicht.

De villa strekt zich uit over drie niveaus. Op de begane grond bevinden zich de open keuken, de woon- en eetkamer met toegang tot de buitenruimte, een gastentoilet en een slaapkamer met kleedkamer en eigen badkamer. Hier is ook toegang tot de buitenruimte met een verwarmd zwembad, een open terras met barbecue en een toilet. De eerste verdieping herbergt het rustgedeelte met drie slaapkamers, elk met een eigen badkamer, kleedkamer en toegang tot het terras. In de kelder bevinden zich de wasruimte en twee multifunctionele ruimtes. Daarnaast is er op de bovenste verdieping een dakterras met een spa-ruimte, waar u kunt genieten van momenten van rust en welzijn. De villa is voorzien van een lift die alle verdiepingen verbindt.

Deze woning is ontworpen voor maximaal comfort en luxe, uitgerust met moderne voorzieningen zoals airconditioning, vloerverwarming en een smart home-systeem waarmee u verschillende aspecten van het huis kunt bedienen, zoals verlichting en klimaatregeling. Ook beschikt het over een alarmsysteem, een tuin met inheemse vegetatie en een automatisch irrigatiesysteem. Met zijn ligging in Altea biedt deze villa het beste van twee werelden: een rustige en natuurlijke omgeving met uitzicht op zee en bergen, en tegelijkertijd de nabijheid van alle voorzieningen en diensten van de stad. Ervaar het summum van luxe wonen in deze exclusieve nieuwbouwvilla.

€ 2.250.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.