JG2956

HOME > PROPERTY >

Ibiza-stijl villa met panoramisch uitzicht op de zee, de rots en de vallei, gelegen in Moraira

JG2956

Omschrijving

Met genoegen presenteren wij een betoverende Ibizaanse villa met panoramisch uitzicht op de zee, de Rots en de vallei, gelegen in Moraira.

Deze sublieme woning biedt een ongeëvenaarde levensstijl, doordrenkt met elegantie en charme. De villa beschikt over 4 ruime slaapkamers, elk voorzien van een eigen badkamer, en een gastentoilet, en is ontworpen om aan de hoogste verwachtingen te voldoen. De doordachte indeling en het gebruik van hoogwaardige materialen dragen bij aan de verfijnde sfeer van de ruimtes.

De weelderige tuin, gelegen op een royale kavel van 1020 m2, vormt een idyllisch decor voor de panoramische vergezichten die deze woning omringen. Bewonder de uitgestrekte blauwe horizon van de zee, de indrukwekkende Rots van Ifach en de schilderachtige vallei – elk detail is een kunstwerk op zich.

Deze villa biedt praktisch comfort met een parkeerplaats buiten voor twee auto’s. Elk aspect van deze woning is doordacht ontworpen om een luxe levensstijl te omarmen.

Stap binnen in deze oase van rust en laat de betovering van de Middellandse Zee je omarmen. Ontdek de perfecte balans tussen modern comfort en de tijdloze schoonheid van de Ibizaanse architectuur.

€ 1.650.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.