JG3131

HOME > PROPERTY >

Hedendaagse Luxe Villa met Panoramisch Uitzicht in Dénia

JG3131

Omschrijving

Ontdek de hedendaagse elegantie van deze prachtige villa in moderne stijl, verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond is uniek ingedeeld in twee vleugels, wat een functionele indeling en extra privacy biedt. Aan de ene kant vindt u de eetkamer en keuken, terwijl aan de andere kant de hoofdslaapkamers zich bevinden, verbonden door een glazen doorgang die de villa een onderscheidend karakter geeft.

Geniet vanuit deze uitzonderlijke residentie van een panoramisch uitzicht op de zee en de hele kust van Dénia. Met vier slaapkamers, vier badkamers en een gastentoilet biedt de villa een gezellige en luxe ruimte. Het uitgestrekte terras overspoelt het interieur met natuurlijk licht, waardoor een levendige en serene sfeer ontstaat.

Ontspan in het L-vormige overloopzwembad terwijl u geniet van de schoonheid van de mediterrane tuin die het pand omringt. Deze villa herdefinieert het moderne leven met zijn onderscheidende design en uitzonderlijke voorzieningen. Ervaar luxe in elke hoek van deze prachtige residentie, waar hedendaagse esthetiek en de charme van het mediterrane landschap samenkomen.

€ 1.860.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.