JG3134

HOME > PROPERTY >

Hedendaagse Luxe in El Albir: Exclusief Leven aan de Costa Blanca

JG3134

Omschrijving

Ontdek de essentie van hedendaagse luxe met deze villa, een architectonisch juweel gepresenteerd door J&Geerts Real Estate. Deze villa ligt in de pittoreske enclave El Albir, op slechts 400 meter van de kristalheldere Middellandse Zee en het idyllische strand van Albir. Op korte rijafstand van het bruisende Benidorm, de prestigieuze Golf Villaitana en het charmante oude centrum van Altea, biedt deze villa een toevluchtsoord van exclusiviteit aan de Costa Blanca.

Vanaf het eerste moment verleidt de villa met zijn avant-gardistisch design, gekenmerkt door pure lijnen en geselecteerde materialen. De imposante kamerhoge ramen vangen de essentie van de omgeving en baden elke ruimte in natuurlijk licht en een verfrissende zeebries die uitnodigt tot ontspanning.

Het hart van de villa is een ruime woonkamer met een ongeëvenaard panoramisch uitzicht. Met vier royale slaapkamers en een chill-out dakterras, bereikbaar met de lift, belooft de villa een leven vol verticaal comfort. In de kelder bevindt zich een garage voor zes auto’s, een droom voor elke autosportliefhebber. De slaapkamers, oases van eigentijds design, zijn ingericht met minimalistisch meubilair en zachte kleurenpaletten, en bieden een toevluchtsoord van rust en harmonie. Elke suite beschikt over een eigen luxe badkamer en kleedkamer, waardoor privacy en comfort gegarandeerd zijn.

Uitgerust met de modernste domotica, vloerverwarming en een uitgebreid airconditioningsysteem herdefinieert deze villa het concept van een slimme woning. Dit pand vertegenwoordigt niet alleen het toppunt van modern design en elegantie, maar garandeert ook een ongeëvenaarde levensstijl in een van de meest begeerde bestemmingen aan de Costa Blanca.

€ 3.725.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.