JG2945

HOME > PROPERTY >

Halfvrijstaande Villa’s in San Pedro del Pinatar

JG2945

Omschrijving

Dit wooncomplex is gelegen in San Pedro del Pinatar, Murcia. Hier gaat het niet simpelweg om huizen; dit zijn ruimtes waar design, comfort en kwaliteit samenkomen.

Deze twee halfvrijstaande villa’s met 3 slaapkamers en 3 badkamers zijn echte parels, met hun privézwembad dat perfect wordt bijgestaan met een externe douche, ideaal voor de warme dagen. Daarnaast biedt elke villa een eigen parkeerplaats voor degenen die gemak en comfort hoog in het vaandel dragen.

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken is het zonneterras, voorzien van een zomerse buitenkeuken met drie modules, een granieten aanrecht en een gootsteen met zowel warm als koud water. Wat betreft klimaatbeheersing, is er in elke villa al voorzien in de installatie van airconditioning per verdieping, met een interne distributie via kanalen in een fraai verlaagd plafond.

San Pedro del Pinatar, een kustplaats aan de Costa Cálida, heeft een ongeëvenaarde ligging, met zijn kusten grenzend aan zowel de Mar Menor als de Middellandse Zee, iets wat zeldzaam is aan de Spaanse kust.

€ 329.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.