JG3142

HOME > PROPERTY >

Exclusieve Vrijstaande Villa’s in San Pedro del Pinatar: Luxe en Comfort aan de Costa Cálida

JG3142

Omschrijving

Met genoegen presenteren wij deze nieuwe projectgelegen in het prachtige San Pedro del Pinatar, Murcia.

Dit exclusieve aanbod omvat een reeks van vier vrijstaande villa’s, elk voorzien van drie slaapkamers en drie badkamers. Twee van de slaapkamers bevinden zich op de begane grond. Elke villa beschikt over een privézwembad en een ruim solarium-terras, zodat u het hele jaar door van de zon kunt genieten.

De woningen zijn uitgerust met een volledig ingerichte keuken en badkamer, en er is een pre-installatie voor geleide airconditioning. De villa’s zijn zuid gericht, wat zorgt voor optimale zoninval.

San Pedro del Pinatar is een charmante kustplaats aan de Costa Cálida, bekend om zijn prachtige stranden en het natuurpark Salinas y Arenales de San Pedro del Pinatar. Dit gebied is populair voor watersporten, zoals kitesurfen en zeilen, en biedt tal van wandel- en fietsroutes. De regio heeft ook een rijke geschiedenis en cultuur, met verschillende bezienswaardigheden zoals de middeleeuwse kerk van San Pedro en de levendige lokale markten. Dankzij het aangename mediterrane klimaat is San Pedro del Pinatar een ideale locatie voor zowel permanente bewoning als vakantieverblijf.

€ 344.900

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.