JG2754

HOME > PROPERTY >

Exclusieve vrijstaande villa’s gelegen in Alfaz Del Pi

JG2754

Omschrijving

Dit exclusieve nieuwbouwproject, gelegen in Alfaz Del Pi, biedt een uniek ontwerp voor vrijstaande eengezinswoningen. U hebt de keuze tussen woningen met 2 of 3 slaapkamers, zodat het aanbod aansluit op diverse ruimtelijke behoeften. De woningen zijn zorgvuldig ontworpen met een focus op optimale functionaliteit, kostenefficiëntie en eigentijds design. Het resultaat zijn drie verschillende modellen die voldoen aan uiteenlopende wensen.

Dit project hanteert een sleutel-op-de-deur systeem, waarbij u als opdrachtgever de rol van ontwikkelaar van uw eigen woning vervult, onder begeleiding van ervaren professionals. Het volledige proces wordt zorgvuldig beheerd en geanalyseerd om een woning van topkwaliteit te waarborgen. U krijgt toegang tot talloze personalisatiemogelijkheden, waardoor u een unieke woning kunt creëren die perfect aansluit bij uw specifieke wensen.

De woningen bevinden zich in de nabijheid van het bekende en pittoreske Altea, evenals het levendige strand Playa del Albir. Met de luchthaven van Alicante op slechts 40 minuten rijden, geniet u van de perfecte combinatie van comfortabele woonomstandigheden en bereikbaarheid.

€ 328.000

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit pand of heeft u vragen over de regio? Vul dan onderstaand formulier in.

Galerij

Ontvang extra foto's/grondplan

Wenst u meer foto’s of grondplannen te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.